Over mij

 

nobco coach werkende moeders

Hi, Ik ben Sasja Patty

Founder van Mama Senang, NOBCO geaccrediteerde coach, met specialisatie in (preventie) stress- en burn-out en ik heb een sociaal juridische achtergrond. Daarnaast organiseer ik retreats voor moeders (The Mom Getaway)

Maar bovenal mama van Mason

Het moederschap is rauw, bruut en de meest bijzondere reis die er is. Als jonge moeder probeerde ik aan alle verwachtingen te voldoen zonder mezelf de tijd te geven om te landen en mijn nieuwe ik te omarmen. Deze ratrace na mijn verlof brak me uiteindelijk op.

Noodgedwongen moest ik stilstaan bij mijn eigen welzijn. En in die periode werd ik meer bewust van de impact van het moederschap en realiseerde ik me des te meer hoe weinig we als maatschappij rekening houden moeders.

Er ontstond bij mij een missie om de wereld voor moeders wat beter te maken. Met vrijwilligerswerk, coaching, juridisch advies én organiseren van retreats ben ik een echte duizendpoot in het empoweren van moeders. 

 

 

 

Mijn Missie

De transformatie van vrouw naar moeder is een onderbelicht maar levensveranderend thema. Vaak proberen we ons oude leven snel weer op te pakken, terwijl werkelijk alles is veranderd. Dit kan door blijven sudderen tot het einde van de tropenjaren.

Mijn missie is om moeders te helpen landen in hun rol als moeder en deze nieuwe versie van zichzelf te omarmen. Dit proces omvat vreugde, zelfontdekking, en zelfs momenten van rouw om je oude ik los te laten. 

Ook de komst van een tweede kind of meer kinderen brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. De dynamiek binnen het gezin verandert, en het vinden van een nieuwe balans wordt nog belangrijker. Ik help moeders om deze veranderingen te navigeren en veerkrachtig te blijven.

Waarom Dit Belangrijk Is

Floreren in het moederschap en werk kan alleen als je als moeder jezelf durft te prioriteren en je niet schuldig voelt om ook keuzes te maken die goed zijn voor jou. Doordat je jezelf de aandacht en zorg geeft die je verdient, word je juist die veerkrachtige en zelfverzekerde moeder, die haar belangrijkste rollen kan dragen.  

Dit heeft positieve impact op jouw dagelijkse leven en op dat van jouw gezin.